Despre compania York Refrigerent. Instalarea echipamentelor frigorifice și a camerelor frigorifice în Republica Moldova.
RO RU
COMPANIA "YORK-REFRIGERENT S.R.L"

Începând cu data de 20 martie 2000, "YORK-REFRIGERENT" S.R.L. având o echipă puternică și calificată a dezvoltat proiecte pentru așa companii ca: S.A. „BUCURIA", S.A. „LAPTE", S.A. „FRANZELUTA", S.A. „CARMEZ", S.A. „MONOLIT", S.R.L. „FREE FISHERIES", consolidându-și astfel poziția de lider pe piața Republicii Moldova. Pe parcursul de 20 de ani, ne-am dezvoltat continuu pentru a deveni una dintre cele mai respectate companii de construcții în domeniul serviciilor și instalațiilor frigorifice. Calitatea și fiabilitatea sunt unele dintre cele mai importante atribute din epoca modernă. Una dintre cele mai importante sarcini pentru rezolvarea complexitățiilor de la proiectare până la finalizarea proiectelor la "cheie", este de a reacționa la timp cerințelor diverse a clienților. Scopul principal al companiei noastre este de a oferi servicii de înaltă calitate, de a asigura respectarea cerințelor legislative și a clienților noștri, precum și de a spori satisfacția acestora. Sistemul de management pe care l-am implementat ne permite să construim în mod eficient procese de lucru. Rolul lor este de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre și de a îndeplini cerințele și dorințele dumneavoastră.

Partenerii noștri din străinătate

Cooperăm cu așa țări ca: Germania, Italia, Franța, România, Cehia și alte țări din uniunea Europeană.

Experienţa

Cunoștințele acumulate timp de 20 de ani, le folosim pentru a satisface nevoile clienților.

Calitate garantata

Sute de oameni și companii sunt mulțumiți de noi și de serviciile noastre, pe care le oferim cu o atenție specială la fiecare detaliu.

+

Peste 800 sute de clienți mulțumiți

+

Peste 20 de parteneri cu care colaborăm de mulți ani

+

Peste 250 de întreprinderi industriale care noi deservim

Calitate și fiabilitate

Specialiștii noștri realizează camere frigorifice începând de la proiectarea, până la punerea în exploatare și mentenanța.

- Sisteme de automatizare și monitorizare echipamente frigorifice. 

- Livrarea și montarea echipamente frigorifice.

- Producerea camerelor frigorifice pentru aplicații speciale.

- Proiectare și construcții spații și camere frigorifice.

- Realizarea conform cerințelor clienților.

Partenerii noștri
2021 - Designed by DIS