Utilajele frigorifice și sisteme de ventilare
RO RU

Echipamentele frigorifice pot fi împărțite în trei tipuri principale: industrial, comercial și intern.

Echipamente industriale de refrigerare

Întreprinderile care au instalații cu un sistem frigorific care are o capacitate mai mare de 15 kilowați în majoritatea cazurilor au nevoie de echipamente frigorifice industriale.

Compresorul, condensatorul, răcitorul de aer, supapele termostatice sunt principalele componente ale mașinii de refrigerare.

 

Există mai multe tipuri de sisteme frigorifice

1. Sisteme frigorifice cu compresoare. Depinde de agentul frigorific utilizat, exist 2 tipuri: care folosesc amoniac sau freon.

2. Sisteme frigorifice cu absorbție. În astfel de sisteme, agentul frigorific este absorbit de componentul lichid sau solid.

3. Sisteme frigorifice de condensare a aburului. Principiul de funcționare a acestui sistem: un agent frigorific lichid absoarbe căldura și se transformă în vapori, apoi, după ce căldură e răspândită, revine la o stare lichidă.

 

De asemenea, ventilarea camerelor frigorifice este considerată importantă.

Pentru depozitarea corectă a produselor alimentare și a semifabricatelor în unitățile frigorifice, este important nu numai alegerea unităților frigorifice, dar și ventilația și purificarea aerului.

Cererea pe camere frigorifice este în creștere, calitatea acestora se îmbunătățește constant. Importanța sistemului de ventilație joacă un rol imens în depozitare.

Toți oamenii știu că depozitarea produselor alimentare precum: produse lactate, legume, fructe, carne necesită respectarea anumitor reguli și reglementări emis de organ legislativ. Camere frigorifice au un rol important pentru afacere de succes.

Sistemele de ventilație din camerele frigorifice vor ajuta în cazuri precum:

Sistemele de ventilație din camerele frigorifice sunt necesare pentru:

De aceea, compania noastră „York-Refrigerent” o să proiecteze proiecte speciale pentru dumneavoastră.

2021 - Designed by DIS